Coronavirus

Waneer u corona gerelateerde klachten heeft en op het spreekuur gezien moet worden, plannen wij hiervoor een aparte tijd in zodat we u beschermd kunnen zien en u niet in aanraking komt met andere patienten.

De booster vaccinaties verlopen via de GGD. Bij vragen hierover verzoeken we u contact op te nemen met de GGD. Niet mobiele thuiswonende ouderen zullen wij aanmelden bij de GGD, mocht u van mening zijn dat u hierbij hoort en niets van ons verneemt verzoeken we u contact op te nemen met de praktijk.

Heeft u nog vragen over de vaccinatie?

U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen bellen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 – 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd.  Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen coronaVoor meer informatie over het coronavirus verwijzen we u naar:

www.thuisarts.nl/corona (betrouwbare medische informatie)

www.rijksoverheid.nl/corona (informatie over reizen, werk, onderwijs, etc)

Landelijk publieksinformatienummer 0800 1351

Iedereen met (milde) klachten kan zich laten testen bij de GGD. U kunt online een afspraak maken op www.coronatest.nl of bellen met nummer 0800-1202

Voorbeelden van milde klachten die passen bij het coronavirus: verkoudheidsklachten, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging, plotseling verlies van geur en smaak.